ZAPOSLIMO MENEDŽERJA RESTAVRACIJE V KOPRU

V kolikor te zanima položaj menedžerja v naši restavraciji v Kopru, izpolni prijavni obrazec in kontaktirali te bomo v roku 3 dni.
Za kakršna koli vprašanja lahko pokličeš na 040 774 024.

Več podrobnosti o priložnosti si lahko prebereš pod obrazcem.

 

O Etno Hiši Baščaršija

Etno Hiša Baščaršija je družinsko podjetje s 3 restavracijami (2 v Mariboru in 1 v Kopru). Koncept je moderna etno restavracija s tradicionalno balkansko kulinariko, umetniškim interierjem in toplim odnosom do gostov. V Etno Hiši Baščaršija poskrbimo, da se prijetno počutijo resnično vsi - študentje na hitri malici, družina na nedeljskem kosilu, mladi par na zmenku, skupina poslovnežev na sproščenem sestanku ter celo zvezdniki na večerji po kakšni prireditvi.

Prvo restavracijo sta v Mariboru leta 2009 odprla Saša in Zekira, ki sta želela mestu Maribor ponuditi kvalitetno restavracijo z balkansko hrano in ambientom. V 10 letih je tako restavracija na Poštni ulici postala neobhoden del mesta Maribor. Leta 2020 je sin Aljoša po študiju na LSE in University of Cambridge prevzel družinsko podjetje z namenom, da razširi koncept Etno Hiše Baščaršija po vsej Sloveniji. Avgusta 2021 je tako svoja vrata odprla nova Etno Hiša Baščaršija na Carpacciovem trgu v Kopru.

 

Opis delovnega mesta (menedžer restavracije)

  • Vodenje restavracije Baščaršija Koper Carpacciov trg (Carpacciov trg 6, 6000 Koper)

  • Vodenje skrbno izbrane ekipe 10 zaposlenih (5 natakarjev, 4 kuharji, 1 čistilka)

  • Odgovornost za kvaliteto hrane, kvaliteto strežbe, higieno restavracije in zadovoljstvo zaposlenih

  • Spremljanje in usmerjanje zaposlenih glede na odgovornosti, ki so jasno predpisane za vsako delovno mesto

  • Razporejanje delovnega časa zaposlenih

  • Naročanje živil, pijače in ostalih potrebščin ter spremljanje stanja zalog

  • Vodenje administracije za restavracijo

  • Reševanje nepredvidenih operativnih problemov

  • Komunikacija z gosti

  • Dogovarjanje, organiziranje in izvajanje dodatne ponudbe (velike skupine, poslovna kosila, glasbeni večeri)

  • Delo z direktorjem podjetja na dolgoročnem razvoju restavracije

  • Samostojno razporejanje lastnega delovnega časa

Menimo, da je vodenje restavracije operativno zahtevna naloga - zato smo v Etno Hiši Baščaršija delo menedžerja restavracije poenostavili s skrbno premišljenimi procesi. Primeri:

  • Naročanje poteka v lastno razvitem programu, ki omogoča naročanje od vseh dobaviteljev v manj kot 15 minutah

  • Vsak zaposleni gre ob začetku/koncu svoje izmene skozi kontrolni seznam nalog na tablici, ki služi kot dnevni opomnik zaposlenim

  • Kuharji imajo v vsakem trenutku dostop do pisnih in video receptov na tablicah, ki so nameščene v kuhinji

  • Itd.

Pogoji

  • minimalno 3 leta izkušenj v gostinstvu

  • vodstvene in organizacijske sposobnosti

  • sposobnost učinkovitega obvladovanja in reševanja konfliktnih situacij

  • pripravljenost za učenje novih sposobnosti

  • timska naravnanost

  • komunikativnost

  • samostojnost in samoiniciativnost

  • odgovornost, zanesljivost in natančnost

  • vozniško dovoljenje B kategorije

  • osnovno znanje srborhvaškega jezika

Ponujamo

  • Struktura plače: Fiksni del + variabilni del glede na dogovorjene pokazatelje uspeha

  • Delo v uspešnem družinskem podjetju, ki ima vizijo postati eno največjih slovenskih gostinskih podjetij

  • Podpora in usposabljanje v vseh aspektih vodenja restavracije

  • Zmožnost prevzemanja vedno večje odgovornosti in napredovanja znotraj podjetja