ZAPOSLIMO MENEDŽERJA RESTAVRACIJE V KOPRU
V kolikor te zanima položaj menedžerja v naši restavraciji v Kopru, izpolni prijavni obrazec in kontaktirali te bomo v roku 3 dni.
Za kakršna koli vprašanja lahko pokličeš na 040 774 024.
Več podrobnosti o priložnosti si lahko prebereš pod obrazcem.
O Etno Hiši Baščaršija
Etno Hiša Baščaršija je družinsko podjetje s 3 restavracijami (2 v Mariboru in 1 v Kopru). Koncept je moderna etno restavracija s tradicionalno balkansko kulinariko, umetniškim interierjem in toplim odnosom do gostov. V Etno Hiši Baščaršija poskrbimo, da se prijetno počutijo resnično vsi - študentje na hitri malici, družina na nedeljskem kosilu, mladi par na zmenku, skupina poslovnežev na sproščenem sestanku ter celo zvezdniki na večerji po kakšni prireditvi.
Prvo restavracijo sta v Mariboru leta 2009 odprla Saša in Zekira, ki sta želela mestu Maribor ponuditi kvalitetno restavracijo z balkansko hrano in ambientom. V 10 letih je tako restavracija na Poštni ulici postala neobhoden del mesta Maribor. Leta 2020 je sin Aljoša po študiju na LSE in University of Cambridge prevzel družinsko podjetje z namenom, da razširi koncept Etno Hiše Baščaršija po vsej Sloveniji. Avgusta 2021 je tako svoja vrata odprla nova Etno Hiša Baščaršija na Carpacciovem trgu v Kopru.
Opis delovnega mesta (menedžer restavracije)
Vodenje restavracije Baščaršija Koper Carpacciov trg (Carpacciov trg 6, 6000 Koper)
Vodenje skrbno izbrane ekipe 10 zaposlenih (5 natakarjev, 4 kuharji, 1 čistilka)
Odgovornost za kvaliteto hrane, kvaliteto strežbe, higieno restavracije in zadovoljstvo zaposlenih
Spremljanje in usmerjanje zaposlenih glede na odgovornosti, ki so jasno predpisane za vsako delovno mesto
Razporejanje delovnega časa zaposlenih
Naročanje živil, pijače in ostalih potrebščin ter spremljanje stanja zalog
Vodenje administracije za restavracijo
Reševanje nepredvidenih operativnih problemov
Komunikacija z gosti
Dogovarjanje, organiziranje in izvajanje dodatne ponudbe (velike skupine, poslovna kosila, glasbeni večeri)
Delo z direktorjem podjetja na dolgoročnem razvoju restavracije
Samostojno razporejanje lastnega delovnega časa
Menimo, da je vodenje restavracije operativno zahtevna naloga - zato smo v Etno Hiši Baščaršija delo menedžerja restavracije poenostavili s skrbno premišljenimi procesi. Primeri:
Naročanje poteka v lastno razvitem programu, ki omogoča naročanje od vseh dobaviteljev v manj kot 15 minutah
Vsak zaposleni gre ob začetku/koncu svoje izmene skozi kontrolni seznam nalog na tablici, ki služi kot dnevni opomnik zaposlenim
Kuharji imajo v vsakem trenutku dostop do pisnih in video receptov na tablicah, ki so nameščene v kuhinji
Itd.
Pogoji
minimalno 3 leta izkušenj v gostinstvu
vodstvene in organizacijske sposobnosti
sposobnost učinkovitega obvladovanja in reševanja konfliktnih situacij
pripravljenost za učenje novih sposobnosti
timska naravnanost
komunikativnost
samostojnost in samoiniciativnost
odgovornost, zanesljivost in natančnost
vozniško dovoljenje B kategorije
osnovno znanje srborhvaškega jezika
Ponujamo
Struktura plače: Fiksni del + variabilni del glede na dogovorjene pokazatelje uspeha
Delo v uspešnem družinskem podjetju, ki ima vizijo postati eno največjih slovenskih gostinskih podjetij
Podpora in usposabljanje v vseh aspektih vodenja restavracije
Zmožnost prevzemanja vedno večje odgovornosti in napredovanja znotraj podjetja